Louwet Hairstyling  Saskialouwet@gmail.com     tel: 0628842635 0628842635

Producten
Contact

Styling cream voor alle voorkomende stylingtechnieken, Te gebruiken op zowel nat als droog haar. Tevens zeer geschikt om accenten in het haar aan te brengen.

Het is een stevige, matte pasta die niet hard wordt. (plastic mould)

Een stevige fixerende gel. Die snel hard wordt. Geschikt om je haar mee te fohnen in korte kapsels. Met een heerlijke mannengeur.

Anti roos en anti vet shampoo voor mannen.

Te gebruiken bij schilferige gevoelige en of vette hoofdhuid.

Met octopirox om schilfers op haar en hoofdhuid effectief tegen te gaan.

Het resultaat is zichtbaar schoon en gezond vol energie en kracht.

Sparkle snow. Volume gel voor mannen.

Soepele gel voor sprankelend gestyled haar.

Meteen stevig vol haar met stevige versterking. Om te kneden of te fohnen.

Silk Infusion  is een pure zijde die het haar verzorgd en beschermt tegen de warmte van de tang en is noodzakelijk voor een perfect resultaat met de  (CHI)-tang.

Het haar is positief geladen en de tang produceert negatieve ionen. Dit zorgt ervoor dat het vocht in het haar blijft behouden, en dat het haar optimaal verzorgd blijft. Door het keramische materiaal dat gebruikt is bij deze CHI Tool, sluit het de haarschubben na gebruik, en houd het de kleur in je haar langer vast.

Biosilk,

Gebruik Biosilk voordat je je haar in model gaat brengen. Je kunt Silk Therapy op zowel droog als nat haar gebruiken. Neem een paar druppels voor kort haar, tot 10 druppels voor wat langer haar. Je merkt na een aantal keer gebruiken wat voor jouw haar de goede dosering is. Verspreid het met je handen losjes door het haar. Nadat je je haar hebt ingesmeerd, kun je het stijlen zoals je gewend bent.

producten