Louwet Hairstyling  Saskialouwet@gmail.com     tel: 0628842635 0628842635

Producten
Contact

 

Verzorgde kapsels met korte zijkanten, lange bovenlengtes en zijscheiding zijn een grote trend in 2014. De lange bovenlengtes en korte zijkant hoeven niet op elkaar aan te sluiten en de zijscheiding mag zowel hoog als laag. Style het strak of nonchalant en creëer zo een kapsel dat aansluit bij jou persoonlijkheid. Trek je scheiding eens aan de andere kant en probeer in plaats van de kam eens je vingers, kortom laat je inspireren.

De haartrends van voorjaar 2014
 dames
 heren

Het is voorbij met de nonchalante, springerige paardenstaart. Deze lente verwelkomen we de strakke, pluisvrije variant. Speels en streng tegelijkertijd.

Hoe korter, hoe beter: dat geldt dit najaar op haargebied. Talloze beroemdheden zetten onlangs al de schaar in hun lokken om deze trend braaf op te volgen. Een slordige bob, een model met middenscheiding of boblijn met pony: het kan allemaal!

Voor een elegante, sexy look zit je dit najaar met een steile coupe helemaal goed! Lang, steil haar (met een middenscheiding) is namelijk in. Dus pak de steiltang erbij en houd een fles serum bij de hand om je haar pluisvrij te houden.